FreddieZ.nl | Blog
4058
page,page-id-4058,page-template,page-template-blog-template3-php,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Blog

 

MH17

23 Jul 2014, Posted by freddie in babbling

Remembering MH17

Deze foto is genomen op de dag van nationale rouw voor de slachtoffers van vlucht MH17 van Amsterdam naar Kuala Lumpur. Neergeschoten in Ukraïne. Het beeld is oer Hollands. Fietsen, de Nederlandse vlag halfstok. Het lijkt alsof de man stilte in acht neemt maar de werkelijkheid is dat hij er slechts langsliep. Dat het beeld daarmee ietwat anders is dan het lijkt, is voor mij ook een voorbeeld van de manipulatie van de werkelijkheid zoals in oorlogspropaganda (en overal om ons heen) zo vaak gebeurt.

In a Corner of Creation

29 Mar 2014, Posted by freddie in babbling

20140329-165324.jpg
Vandaag het Groninger Museum maar weer eens bezocht. Moet ik echt vaker doen. Het is immers niet voor niets het meest bijzondere museum van Nederland. And just a short walk away. Bovendien wilde ik zien of ibeacons goed werken voor meer background informatie bij de kunst. Werkt perfect. Zou mooi zijn als dit in het gehele museum zou worden geïmplementeerd.

Verder eindelijk tijd (genomen) voor het fotoboek met het werk van fotograferende nanny Vivian Maier. Prachtige foto’s met een bijzondere kijk op Chicago en het Amerikaanse leven in de jaren 50.